Search
 

Lessenrooster

Kom GRATIS onze lessen uitproberen van 17 tot 23 september!

Woensdag

Zaterdag

Zondag

14u-15u / Peuterdans (2,5+) 10u-11u / Ballet Workout (15+) 9:30u-11u / NO MERCY MODERN
15u-16u / Kleuterdans (4+) 11u-12u / Modern/Jazz Advanced (15+) 11u-12:30u / NO MERCY URBAN
16u-17u / 6+ Kids Dance 12u30-13u30 / 8+ Urban/Modern
18u-19u / 15+ Modern 13u30-14u30 / 10+ Modern
19u-20u / 15+ Urban 14u30-15u30 / 10+ Urban
20u-21u / Dance Mix (18+) 15u30-16u30 / 12+ Modern
16u30-17u30 / 12+ Urban
Kalender woensdag Kalender zaterdag Kalender zondag

Recrea

Kleuterdans & Peuterdans

In de lessen kleuterdans laten we de kinderen op een speelse manier kennis maken met de basiselementen van dans. Door in te spelen op de belevingswereld van het kind ontwikkelen de kinderen muzikaliteit, ruimte- en vormgevoel.
Er wordt ook aandacht besteed aan een juiste lichaamshouding en corrigerende oefeningen, hierdoor wordt er een basis gelegd voor een goede danstechniek.
De dansjes die de jongens en meisjes in de les kleuterdans leren, zijn steeds op eigentijdse muziek.

Urban groepen

In de urban-lessen wordt er gewerkt aan choreografieën in de verschillende stijlen die je in hiphop kan vinden: streetdance, lyrical hip hop, house, locking, ragga, …

Moderne groepen

In de lessen moderne dans worden er verschillende basistechnieken uit jazz en hedendaagse dans aangeleerd en verder uitgebreid. In deze lessen worden niet alleen choreografieën aangeleerd. Er worden ook stretch- en techniekoefeningen zoals plié, tendu en grondwerk gedaan.

Dance Mix

In deze lessen zullen er verschillende stijlen gegeven worden: van moderne en hedendaagse dans tot hiphop en BBB. De dance mix lessen zijn voor dames en heren die zich niet specifiek op één stijl willen toespitsen en lekker willen komen ontspannen.

Modern/Jazz Advanced

In de les Modern/Jazz Advanced kan je je reeds verworven danstechniek verder uitbreiden door het aanleren van gevorderde choreografieën. Voor deze les heb je dus al wat ervaring nodig (min. 2 jaar ervaring).

Ballet Workout

In deze les worden oefeningen uit ballet, hedendaagse & moderne dans, pilates en yoga gecombineerd. Dit alles gebeurt op een goed tempo zodat je ook aan high intensity training doet. Je gaat er dus van zweten. De trend komt – ook deze keer weer – overgewaaid uit Amerika, waar veel modellen en actrices het doen om lange, slanke spieren te krijgen en een mooiere houding. Wil je naast werken aan je lichaam ook je danstechniek, lenigheid en conditie bijschaven? Dan is dit de ideale les voor jou!

Wedstrijd-
teams

NO MERCY

NO MERCY is onze wedstrijdgroep. Dit is een specifieke groep waar er zowel urban als moderne dans aanbod komt. In deze groep worden er voornamelijk choreografieën aangeleerd om hiermee aan optredens en wedstrijden deel te nemen. Deze groep is enkel toegankelijk voor gevorderde dansers die geselecteerd zijn via auditie. Meer informatie kan je hier vinden.